Toimitusehdot

Toimitukset

Toimitamme tilauksesi postin kautta postiennakolla asiakkaan valinnan mukaan postipakettina tai Ovelle-pakettina. Pääsääntöisesti toimitusaikamme on 1-10 arkipäivää tilauksesta. Hyväksytystä tilauksesta saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus.

Huom!
Ilma-aseiden ja jousiaseiden tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.

* Postipaketti
Tilaus noudetaan postista.

* Ovelle-paketti
Ovelle-paketti jaetaan suoraan vastaanottajalle klo 14 mennessä.
Ovelle-paketin lähettäminen edellyttää tilaajan puhelinnumeron antamista tilausta tehdessä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa postista.

* Matkahuolto
Patruunat toimitamme VAIN matkahuollon kautta.Ennen lähetystä tarvitsemme kopiot voimassaolevista aseluvista ja henkilölöllisyystodistuksesta.
Asiapaperit voit joko faxata, scannata tai postittaa meille.

Toimitusmaksut

Postiennakkotilauksissa veloitamme asiakkaalta kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaiset toimituskulut tilauksen painon mukaan. Lisäksi toimituskuluihin lisätään postiennakkomaksu, joka on postipaketti-tilauksissa 3,65 euroa ja Ovelle-paketti-tilauksissa 7,20 euroa. Kulut lisätään tilausvahvistuksessa näkyvään loppusummaan.
Verkkomaksulla maksettaessa asiakkaalta veloitetaan 9,90 euroa, joka sisältää kaikki toimituskulut, eikä asiakkaalta veloiteta muita kuluja.

Maksutavat

Maksutavat ovat VAIN postiennakko tai matkaennakko.Erityistapauksissa hyväksymme ennakkomaksun(sovittava erikseen)

Hinnat

Sivuilla näkyvä hinta on voimassaoleva myyntihinta. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjaantuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hintakorjaus koskee aiemmin tehdyn tuotteen tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä.
Hinnat eivät sisällä postituskuluja.

Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan.
Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta. Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.

Verkkokaupan tuotteisiin ja tilauksiin liittyvät kysymykset voit lähettää sivuilla olevan palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen tilaus@ace-gun.com